Behandlinger

BMS AKUPUNKTUR


BMS akupunktur behandler alle lidelser via arme og ben. Der stikkes aldrig over vitale organer såsom lunger m.m. BMS kan derfor betragtes som en sikker behandlingsmetode sammenlignet med klassisk kinesisk akupunktur.


GIGALASER


GigaLaseren er en af de mest avancerede terapeutiske lasere i verden og hjælper både på akutte og kroniske skader i kroppen. Den indeholder 36 kraftige lasere og har en dækflade på størrelse med en stor computerskærm. Laseren tilfører kroppen en stor mængde energi og speeder vævshelingen kraftigt op. Laserlys er koncentreret energi der tilføres kroppen for at ”booste” energiniveauet i cellerne. Derved fremmes kroppens egen helingsproces, så man langt hurtigere kan vende tilbage til sit arbejde eller sport. GigaLaseren har effekt på rigtig mange diagnoser.

Gigtsmerter, leddegigt, slidgigt
Overbelastningsskader
Sportsskader
Sårbehandling
Akutte skader som slag, stød eller spark
Hævelse, muskelsmerter og ledsmerter
Modicforandringer
Underlivssmerter

Gigalaser-behandling har derudover også vist sig at være yderst effektiv for personer med slidgigt.

Laserbehandlingen er smertefri og uden bivirkninger.
Celler som er i gang med en reparationsproces får tilført energi fra Gigalaseren og derved styrkes og accelereres kroppens naturlige heling. Da laserlyset stimulerer på celleplan er det en lang række områder i kroppen, hvor den dokumenterede effekt skaber imponerende resultater.

Sårheling er et andet område hvor laser er utrolig effektivt. Alle nyopererede patienter kan have fordel af laserterapi. En behandling lige efter en operation tager hævelsen, afkorter rehabiliteringsfasen og sender en gladere patient hurtigere hjem. Men også diabetessår, liggesår, skinnebenssår og forkølelsessår forsvinder på kort tid.

Behandlingsforløb

Ved akutte skader anbefales 2-4 behandlinger om ugen, så hurtig tilbagevende til sport eller arbejde muliggøres. Ved mere kroniske tilstande anbefales behandling ca. 1-2 gange ugentligt. En behandling varer mellem 7-23 minutter. Antallet af behandlinger varierer fra person til person og alt efter hvilket problem, der behandles for.
Mange oplever væsentlig bedring efter 2-4 behandlinger– men typisk skal man forvente 3-6 behandlinger ved større skader. Der er ingen gener eller bivirkninger ved behandlingen. Der ydes ikke tilskud fra det offentlige og dermed er det heller ikke nødvendigt med en lægehenvisning. Læs eventuelt mere om GigaLaser behandling her

FYSIURGISK MASSAGE


Mere nænsom massage. En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afstresser, udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og giver større psykisk og fysisk velvære.

SPORTSMASSAGE


Her får du en effektiv dybdegåendemassage.

Sportsmassage er et godt valg, uanset om du dyrker sport på elite eller motions niveau eller har et arbejde med tunge løft eller belastende arbejdsstillinger. Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel trætte og tunge ben (syre eller ophobninger af affaldsstoffer) er det en god massageform.

Gennem forskellige teknikker gennemarbejdes muskulaturen fra musklernes udspring til dens hæftning – senerne blødgøres og strækkes. Sportsmassagen kombineres med triggerpunkts massage som løsner godt op og er yderst effektiv. Ved akutte skader skal der gå 48 timer får at du må få massage, men jeg anbefaler at du bestiller tid til behandling med Gigalaser så skaden kan hele hurtigere.


Prisliste


CH-Kropsterapi

v/ Carina Hansen
Damhustorvet 9 (Indgang via FloorballCentret)
2610 Rødovre
Cvr. 31835690

Tlf. 51290969 (SMS)
E-mail: chkropsterapi@gmail.com

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Onsdag 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Torsdag Lukket Lukket
Fredag 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk